Kiflice za proslavu rođendana – gde poručiti

Kiflice za proslave

Godinama pričam kako ću jednog dana imati dovoljno mogućnosti da sve poručim za dečiji rođendan i baš ništa ne pravim. To se nikako ne dešava i konstatovala sam da ću na kraju dočekati unuke. Onda ću svakako imati vremena, pa ću opet praviti, verovatno. Elem, ovaj put smo kiflice za proslavu DOBILI. Po prvi put sam nešto dobila u nagradnoj igri i to su bile fantastične kiflice.

Ove godine smo baš bili u frci za proslavu rođendana. O tome kako sam organizovala pripreme uskoro će biti objavljen post, a ovo je o domaćim keksićima za decu. Uglavnom, sve osim ovih kiflica i roštilja sam pravila. A trebalo je organizovati sve za dvadesetak dece i 16-17 odraslih jedno posle podne, uz troje dece kod kuće. Ni posluživanje nam baš nije bilo glatko obzirom da smo se time bavili samo muž i ja. Uz to je beba uvek bila kod jednog od nas dvoje u naručju, tako da smo raspolagali sa 3 slobodne ruke.

Kiflice za rodjendan

Mama kifla i kiflice

Na nagradnoj igri, organizovanoj na Instagramu, osvojili smo 5 kilograma kiflica po izboru. Obzirom da na njihovom sajtu ima fenomenalnih vrsta, prepustila sam im njima izbor. Jedna od boljih stvari je i što vrše dostavu na teritoriji Beograda. Tako da su nam baš uštedeli vreme.

Probali smo kiflice sa mesom, kulenom i sirom, samo sirom i džemom od kajsije. Dugo sam bila uverena da kiflice nema svrhe kupovati. Nekako nisam ljubitelj onih iz pekare, a i čini mi se da čim se ohlade bude tvrde. Ipak, one baš oduzimaju vreme kada ih pravim, pa sad ne znam ni kada bih stigla. Kada su ove u pitanju, ne znam koje su bile lepše. I ono što je po meni veoma važno – drugog dana su bile gotovo isto meke i ukusne.

Inače u jednom kilogramu ima oko 22-23 kiflice. Malo su veće, pa računajte da vam sigurno neće trebati više od 2 po osobi, ako još nešto planirate da poslužujete.

Dakle, ako imate dilemu za koje kiflice da se odlučite, kada je poručivanje u pitanju – Mama kifla.

View this post on Instagram

#mamakiflaikiflice#rodjendan#kiflice

A post shared by Mama kifla i kiflice (@mama__kifla_i_kiflice) on

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *